Forma 1, Győzike, APEH


Kereső szavakról lesz most szó, bizony. Kedves honfitársaim! Tudtátok-e, hogy a tudásvágyatok miatt kedvellek titeket? Hát tudjátok meg. A második helyezett a kereső kifejezések statban tudniilik az, hogy xor. Nyilván kíváncsiak voltatok, hogy mit is jelent ez rajtam kívül, és ez dícséretes. Közvetlenül ezután találhatóak a google helyesírás, online helyesírási szótár, helyesírás rámfér és hasonló kifejezések, mert a nyelvműveléssel is foglalatoskodtok ám. Ez az etimológus feltűnése óta teljesen érthető is. A következő helyezett az LHC világvége, 2012 világvége Nostradamus, 2012 hogy készüljek fel, CERN countdown, és egyéb tudományos indíttatású kérdéscsoport, és ez szép és jó. A játékok körül is nagy volt a nyüzsgés, különösen a versenyautózás érdekelt titeket, meg az olyan mint a submachine és hát vannak is itt ilyenek, úgyhogy minden rendben. Annak azért, aki játék szímúlátorokat keresett, ajánlanám figyelmébe a helyesírás rámfért, meg a szemantikát, mert nem hiszem, hogy játékot akart szimulálni. De áruljátok el feleim, mi járt a fejetekben, amikor beírtátok a google-be azt, hogy blah blah? Fel nem foghatom.

Irodalmi toplistánkat Karafiáth Orsi és Haruki Murakami vezeti holtversenyben, és bár ez utóbbi nem az én ízlésem, fejet hajtok, legalább olvastok, és nem egyfolytában szexvideókat nézegettek, kivéve, amikor arra kerestek, hogy szex a bevásárlóközpont vécéjében, hát pfúj. Hogy erre hogy jött ide pédzshit, az rejtély. A címben szereplő dolgokat még ugyan nem kerestétek rajtam, de ennek is eljön az ideje, mert a Google Trends szerint nagyon népszerűek és most jól beíram őket a címbe, hehe. Mondjuk az meglepett, hogy az APEH még a Forma 1-et is leverte, nem is kevéssel, mint ahogy az is, hogy Győzike egyáltalán látszik a grafikonon. Mindennél jobban csodálkozom viszont azon, hogy a statom első helyén, magasan a legtöbb találattal miért az áll, hogy www.xorketto.blogspot.com? Nem lenne egyszerűbb a google helyett a böngésző címsorába írni? Az hogy étel rendeléssel kísérleteztek nálam, ehhez képest lófüle. Tudjátok mit? Legközelebb főzök nektek valamit.

Sorry, I'm terribly sleepy so no English post today. I'll compensate you with one soon.

2 comment(s):

Unknown said...

Ez a főzés jól hangzik... benevezek. Mint mindig, ha kajálásról van szó. Cukorbetegségemet kéretik szem előtt tartani a menü összeállításakor.

Anonymous said...

hogy sikerült a kísérlet a szesszel és az alvással? :D
s