Nem fogod elhinni | Coming soon


, de megnéztem a régi blogom statját és a kereső kifejezések olyan jók, hogy muszáj megosztanom veled. Szóval igen, megint kereső kifejezéses poszt lesz, de most a xor.freeblog.hu-é. Elöljáróban annyit, hogy régóta elhagyott blogomnak cseppet sem csökkent a látogatottsága attól, hogy nem írok bele. Volt már régebben is olyan érzésem, hogy én ehhez igazából nem is kellek, de ez most már bizonyított tény. De nem is húzom tovább az időt, jöjjenek a főszereplők, a kereső kifejezések of kétezerkilenc.

Második helyen, közvetlenül a xor után a pinázás szerepel, azért ez mond valamit, asszem. Becsszó, nem volt szándékomban pornográf blogot írni, de hát úgy tűnik, sikerült. Igaz, voltak már régebben is erre utaló jelek. A CB1300-as poszt is népszerű volt, mondjuk ez nem is csoda, tényleg jól sikerült. Beleovasgatván a v 1.0-ba fel is merült bennem, hogy össze kéne állítani belőle egy bestofot. Aúúúúúúúúúúúúúúú! (A titkosügynök bántalmaz éppen.) Aztán itt van ez: begipszelt lányok lábai képek. Hát nem is tudom, hogy mit mondjak. Ennél a hosszucombu pinak is egészségesebb szexuális kultúrára vall. Erről meg ne is beszéljünk: or%C3%A1lis szexre k%C3%A9nyszer%C3%ADtette. Direkt nem kódoltam vissza, ne is olvasd el. Csak a történeti hűség kedvéért írtam ide, mint ahogy azt is, hogy röntgen orális szex közben. Az ingyen filmek pinakal ezek után már egészen rendben lévőnek tűnik, nem? A helyesírással az elhagyott 1.0 jelenlegi olvasói koránt sem foglalkoztak annyit, mint ti, lingvisztikai érdeklődéstől túlfűtött ríderek, akikre büszke vagyok, ezt komolyan mondom. Aztán van ez az egészségügyi vonatkozás is, hogyaszondja beteg vagyok és fekete pöttyös. Áúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú! Ez fájt! Nem a kereső kifejezés, az nyilván annak fáj, aki beírta, hanem az, amit a titkosügynök csinált velem most éppen. Na de vissza a témához, azaz a kórhoz, megtudunk ám részleteket is a statból a pöttyök helyéről, ami nem más, mint... igen, kitaláltad: pinámon két fekete pötty. Na. Ehhez már csak annyit kell hozzátenni, hogy wc ülőkéről is terjed. Ezek után természetes, hogy fáj a pisilés a végén. A vastagbél tükrözés videonál jutott eszembe, hogy megkérdezzem: én tényleg ennyire aberrált dolgokat írtam? A középkori kínzások is tartja magát, úgy látszik, ez egy örökzöld téma, mert évek óta jönnek látogatók ezt keresvén, nem is kevesen, mert összesítésben a pinázás után ez áll a harmadik helyen. Igen népszerű még a hulla eltüntetése és a tekerési kézikönyv, bármi is legyen ez utóbbi. Tényleg, mi a fene lehet?

Hát megnéztem, nem fogod elhinni. Le se írom, ha nagyon kíváncsi vagy, megmondja majd a google neked is. Egy kész fertő az ex-blogom, de tényleg.

Just a matter of days.

1 comment(s):

Kurucz István said...

Egyre kevesebbet írsz... :(

"ocapalum"